Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pifarrer F.C. (778860) - Gimnàstica Granota (485941) » 659713918: T63/J3/V

Liga 659713918 Información oficial sobre el partido 659713918 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / V.1 (5514)

Pifarrer F.C. Alineación oficial del equipo 'Pifarrer F.C.' en el partido 1 - 2 Gimnàstica Granota Alineación oficial del equipo 'Gimnàstica Granota' en el partido
Nastasio Peláez (11') 1 - 0
1 - 1 Cristóvão Farinha (19')
1 - 2 Cristóvão Farinha (60')
Pifarrer F.C. Alineación oficial del equipo 'Pifarrer F.C.' en el partido 1 - 2 Gimnàstica Granota Alineación oficial del equipo 'Gimnàstica Granota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pifarrer F.C. Alineación oficial del equipo 'Pifarrer F.C.' en el partido 0 - 4 Gimnàstica Granota Alineación oficial del equipo 'Gimnàstica Granota' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pifarrer F.C.

Goles Goles

  • 105 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Vítor da Enlle va descol·locar totalment la defensa contrària i Nastasio Peláez no va perdonar i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Ricard Monràs del Pifarrer ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ricard Monràs va marxar de Grégory Laville en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Pifarrer van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pifarrer va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pablo Embún, però el porter rival va fer una gran aturada.

Gimnàstica Granota

Goles Goles

  • 163 Minuto 19 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 19. L'anotador per Gimnàstica va ser Cristóvão Farinha, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 172 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Gimnàstica prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Cristóvão Farinha.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, un refús desafortunat de Gabriel Alegre, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rafael Tomás Rueda no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Ferrán Vigil de Gimnàstica va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 62 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Ferrán Vigil va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gabriel Alegre va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kazem Navvab de Gimnàstica va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.