Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Izanitos (489108) - Rayo Mostoles 13 (1418873) » 659713862: T63/J3/IV

Liga 659713862 Información oficial sobre el partido 659713862 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / IV.64 (3487)

FC Liuets Alineación oficial del equipo 'FC Liuets' en el partido 2 - 1 Grobateam Alineación oficial del equipo 'Grobateam' en el partido
王 (Wang) 德棕 (Dezong) (8') 1 - 0
José Francisco Gorosabel (43') 2 - 0
2 - 1 César Queirós (88')
FC Liuets Alineación oficial del equipo 'FC Liuets' en el partido 2 - 1 Grobateam Alineación oficial del equipo 'Grobateam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Liuets Alineación oficial del equipo 'FC Liuets' en el partido 3 - 2 Grobateam Alineación oficial del equipo 'Grobateam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,0 % 36,0 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Liuets

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 els aficionats van embogir quan en 王 (Wang) 德棕 (Dezong) va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Liuets.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): En Anthony Poignard va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on José Francisco Gorosabel la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local José Francisco Gorosabel va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): Al minut 37, Lazar Stančević gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Liuets va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José Francisco Gorosabel va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lope Iribarne de Liuets amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roberto Martínez de Liuets va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Grobateam

Goles Goles

  • 152 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Grobateam va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan César Queirós va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 13 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 13, tothom va saber perquè en Owain Hughes era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 39 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir César Queirós va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Alexander Joham va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Grobateam va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 80, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Alexander Joham.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de 大 (Hiroshi) 今川 (Imagawa) la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Grobateam havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Grobateam va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 84 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alexander Pitka.