Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mostoleños (775800) - Los Chuzos FC (774367) » 659713838: T63/J12/IV

Liga 659713838 Información oficial sobre el partido 659713838 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / IV.63 (3486)

Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido 1 - 4 Los Chuzos FC Alineación oficial del equipo 'Los Chuzos FC' en el partido
0 - 1 Taylor Bonin (38')
0 - 2 Hemmo Brusselers (43')
0 - 3 Juan Luis Paleologo (54')
Víctor Palarrea (79') 1 - 3
1 - 4 Juan Luis Paleologo (89')
Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido 1 - 4 Los Chuzos FC Alineación oficial del equipo 'Los Chuzos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido 3 - 2 Los Chuzos FC Alineación oficial del equipo 'Los Chuzos FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,2 % 27,6 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mostoleños

Goles Goles

  • 101 Minuto 79 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Víctor Palarrea trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Mostoleños van sortir al contraatac al minut 34, però Víctor Palarrea va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Antonio Campsor de Mostoleños va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Granero de Mostoleños es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 72, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Mostoleños va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Antonio Foces va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Cristoph Feßlmeier va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Jusèp Loís Gobern de Mostoleños va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los Chuzos FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 38 (Gol de penalti): Chuzos va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Taylor Bonin va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Chuzos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Hemmo Brusselers va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 137 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 54 en Gerard Guardiola va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Juan Luis Paleologo podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 3 va pujar al marcador.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Juan Luis Paleologo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Grigore Ţapcov quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Enrique Pizarro que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 219 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Gerónimo García Orovio va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Taylor Bonin, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerónimo García Orovio de Chuzos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Grigore Ţapcov de Chuzos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.