Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pulgosos c.f (1578286) - Conjunto Vacío (486120) » 659713762: T63/J6/IV

Liga 659713762 Información oficial sobre el partido 659713762 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / IV.62 (3485)

Pulgosos c.f Alineación oficial del equipo 'Pulgosos c.f' en el partido 4 - 1 Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido
0 - 1 Óscar Hervoso (25')
Péter Mándi (37') 1 - 1
Péter Mándi (66') 2 - 1
Julius Dubler (86') 3 - 1
Alfredo Doñate (87') 4 - 1
Pulgosos c.f Alineación oficial del equipo 'Pulgosos c.f' en el partido 4 - 1 Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Pulgosos c.f Alineación oficial del equipo 'Pulgosos c.f' en el partido 3 - 4 Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,1 % 12,3 % 63,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pulgosos c.f

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del La Roja. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Péter Mándi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Pulgosos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 37.
  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Pulgosos, atacant per l'esquerra al minut 66, va aprofitar el magnífic llançament de Péter Mándi per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 186 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Pulgosos amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Julius Dubler, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 3 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 130 Minuto 87 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Alfredo Doñate va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 87 el resultat passava a ser de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jordi Lluís Brotons hauria d'haver estat gol al minut 34 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Xabier Otazabal va fer al minut 81 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Dietbert Königmaier, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alfredo Doñate va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfredo Doñate.

Conjunto Vacío

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Óscar Hervoso es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Óscar Hervoso va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juan Correa, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Juan Luis Varela es va quedar sol davant del porter, al minut 27. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Sebastián Romero per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 80, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 264 Minuto 85 (Ocasión de penalti): En Sebastián Romero va llençar un penal al minut 85. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.
  • 252 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del La Roja va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Federico Manso no va poder controlar.