Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Conjunto Vacío (486120) - Torbeo (120632) » 659713752: T63/J4/IV

Liga 659713752 Información oficial sobre el partido 659713752 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / IV.62 (3485)

Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido 3 - 0 Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido
Jesús Grava (32') 1 - 0
Antoni Espasa (60') 2 - 0
Guillermo Carmona (84') 3 - 0
Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido 3 - 0 Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido 6 - 0 Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Conjunto Vacío

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jesús Grava, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Antoni Espasa va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Guillermo Carmona, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a La Roja.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En David Monroig va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de La Roja se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Juan Luis Varela va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 55 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 55 podia haver acabat en gol, però Yves Tubbing va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Yves Tubbing al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Guillermo Carmona va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Grava, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Torbeo

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Dedé Castilho va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 31 (Ocasión de falta): El Torbeo va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 31 amb un llançament de falta perillós. En Titus Percival però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Mauro Ozores va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.