Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

WarakaTeam (779256) - Sporting Ceitil (437444) » 659713681: T63/J14/IV

Liga 659713681 Información oficial sobre el partido 659713681 en Hattrick

05.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / IV.60 (3483)

WarakaTeam Alineación oficial del equipo 'WarakaTeam' en el partido 2 - 1 Athletic kikus Alineación oficial del equipo 'Athletic kikus' en el partido
Alberto Puig (78') 1 - 0
1 - 1 Ştefan Şerbănescu (82')
Andre Krumme (89') 2 - 1
WarakaTeam Alineación oficial del equipo 'WarakaTeam' en el partido 2 - 1 Athletic kikus Alineación oficial del equipo 'Athletic kikus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
WarakaTeam Alineación oficial del equipo 'WarakaTeam' en el partido 1 - 2 Athletic kikus Alineación oficial del equipo 'Athletic kikus' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,0 % 0,4 % 91,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WarakaTeam

Goles Goles

  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): El WarakaTeam era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Alberto Puig va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 190 Minuto 89 (Gol de falta): En Andre Krumme va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): WarakaTeam van sortir al contraatac al minut 6, però Andre Krumme va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): El WarakaTeam va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 37, però en Pablo Fontanillas va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Mauro Garagorri del WarakaTeam ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): Al minut 89, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joel Pieres es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Falces de WarakaTeam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Athletic kikus

Goles Goles

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Athletic va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alberto 'Pupas' Serna Pareja va desviar el xut final de Weizmann Goldblum després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 70, quan en Gottlieb Frede va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Ştefan Şerbănescu de Athletic, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 77, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sacha Wijker de Athletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.