Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Entuaidumela F.T. (486192) - Eleven Parabellum (801265) » 659713624: T63/J14/IV

Liga 659713624 Información oficial sobre el partido 659713624 en Hattrick

05.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / IV.59 (3482)

Entuaidumela F.T. Alineación oficial del equipo 'Entuaidumela F.T.' en el partido 2 - 3 Eleven Parabellum Alineación oficial del equipo 'Eleven Parabellum' en el partido
Adrian Rostgaard (7') 1 - 0
1 - 1 Xavi Santcliment (27')
1 - 2 Xavi Santcliment (37')
1 - 3 Florin Benea (38')
Špiro Hadžialić (54') 2 - 3
Entuaidumela F.T. Alineación oficial del equipo 'Entuaidumela F.T.' en el partido 2 - 3 Eleven Parabellum Alineación oficial del equipo 'Eleven Parabellum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Entuaidumela F.T. Alineación oficial del equipo 'Entuaidumela F.T.' en el partido 4 - 0 Eleven Parabellum Alineación oficial del equipo 'Eleven Parabellum' en el partido
Tiene mala suerte 3.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Entuaidumela F.T.

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Adrian Rostgaard ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Entuaidumela es posava per davant 1 a 0.
  • 103 Minuto 54 (Gol por la derecha): Entuaidumela no perdien la fe, i al minut 54 del partit, Špiro Hadžialić va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Parmenion Proussalidis. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Entuaidumela sortien al contraatac. La falta llançada per Adrian Rostgaard va sortir força alta sense massa perill.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Adrian Rostgaard va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 el Entuaidumela va posar setge sobre la defensa central visitant però en Adrian Rostgaard no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ardıç Ürem va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Špiro Hadžialić quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Špiro Hadžialić de Entuaidumela va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ardıç Ürem.

Eleven Parabellum

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Parabellum va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Xavi Santcliment va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 37 una excel·lent centrada de Uztaritz Artetxe va arribar a Xavi Santcliment, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Florin Benea va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Félix Berbel va poder marcar per a Parabellum en un servei de cantonada picat per en Florin Benea quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Parabellum va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Florin Benea, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Ignacio Risueño de Parabellum va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.