Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Animakings FC (1589802) - Aguila Roja (312025) » 659713540: T63/J7/IV

Liga 659713540 Información oficial sobre el partido 659713540 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / IV.58 (3481)

Susvamosacrujirvivos CF Alineación oficial del equipo 'Susvamosacrujirvivos CF' en el partido 5 - 1 Aguila Roja Alineación oficial del equipo 'Aguila Roja' en el partido
Steigvilas Kuitys (9') 1 - 0
Renato Sanmartiño (26') 2 - 0
2 - 1 Luis Suárez (30')
Gustavo Irisco (33') 3 - 1
Gustavo Irisco (80') 4 - 1
Nikodim Ashakov (84') 5 - 1
Susvamosacrujirvivos CF Alineación oficial del equipo 'Susvamosacrujirvivos CF' en el partido 5 - 1 Aguila Roja Alineación oficial del equipo 'Aguila Roja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Susvamosacrujirvivos CF Alineación oficial del equipo 'Susvamosacrujirvivos CF' en el partido 3 - 0 Aguila Roja Alineación oficial del equipo 'Aguila Roja' en el partido
Tiene suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Susvamosacrujirvivos CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Susvamosacrujirvivo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Steigvilas Kuitys va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Marcos Huici la va rematar Renato Sanmartiño amb una magnífica volea que va fer pujar per a Susvamosacrujirvivo el 2 - 0.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Susvamosacrujirvivo a 3 - 1. Gustavo Irisco va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gustavo Irisco, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Susvamosacrujirvivo.
  • 105 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Nikodim Ashakov rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Steigvilas Kuitys, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 5 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Passaven 12 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Nikodim Ashakov va rematar alt.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Gustavo Irisco gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sergio Morente va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gustavo Irisco. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Renato Sanmartiño una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de Sergio Morente va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gustavo Irisco va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Aguila Roja

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Aguila sabia com jugar al contraatac, i al minut 30, Luis Suárez va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Aguila va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Simon Pascolo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Aguila va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mark Morris, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Bussot de Aguila es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.