Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

faluga (491087) - NosGer JC (48503) » 659713454: T63/J13/IV

Liga 659713454 Información oficial sobre el partido 659713454 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / IV.56 (3479)

faluga Alineación oficial del equipo 'faluga' en el partido 2 - 1 los muni Alineación oficial del equipo 'los muni' en el partido
Ronald Scocozza (2') 1 - 0
1 - 1 Christoph Dolmetsch (69')
Armando Serrano Molera (80') 2 - 1
faluga Alineación oficial del equipo 'faluga' en el partido 2 - 1 los muni Alineación oficial del equipo 'los muni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
faluga Alineación oficial del equipo 'faluga' en el partido 5 - 1 los muni Alineación oficial del equipo 'los muni' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

faluga

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 2, en Damián Martínez Naranjo del faluga va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Ronald Scocozza que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Armando Serrano Molera, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del faluga se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rami Siblini de faluga va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 25 (Ocasión de falta): Al minut 25, Rami Siblini gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Patric Ruegy, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ronald Scocozza va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 79 per blocar una centrada d'en Ronald Scocozza va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de faluga.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 86 quan Armando Serrano Molera de faluga gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Passaven 87 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Patric Ruegy va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Patric Ruegy de faluga amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

los muni

Goles Goles

  • 163 Minuto 69 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 69 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Christoph Dolmetsch marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Axel Deschamps quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 235 Minuto 60 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Epifanio Monereo, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Christoph Dolmetsch de muni va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): Al minut 88 en Aiden White va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.