Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fernando de Rojas Club de Futbol (1438428) - racing_yellow_club (1418213) » 659713421: T63/J5/IV

Liga 659713421 Información oficial sobre el partido 659713421 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / IV.56 (3479)

Fernando de Rojas Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Fernando de Rojas Club de Futbol' en el partido 4 - 0 racing_yellow_club Alineación oficial del equipo 'racing_yellow_club' en el partido
Josep Mòdol (4') 1 - 0
Josep Mòdol (14') 2 - 0
Carlos García (22') 3 - 0
Josep Mòdol (77') 4 - 0
Fernando de Rojas Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Fernando de Rojas Club de Futbol' en el partido 4 - 0 racing_yellow_club Alineación oficial del equipo 'racing_yellow_club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Fernando de Rojas Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Fernando de Rojas Club de Futbol' en el partido 6 - 0 racing_yellow_club Alineación oficial del equipo 'racing_yellow_club' en el partido
Tiene mala suerte 6.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fernando de Rojas Club de Futbol

Goles Goles

  • 131 Minuto 14 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Josep Mòdol va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Carlos García es va introduir dins la defensa central al minut 22, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Josep Mòdol de Fernando va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El Fernando ho intentava per la dreta per mitjà de Paco Terroba, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Cereceda, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Passaven 32 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Carlos García va rematar alt.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Josep Mòdol de Fernando va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): Mario Alberto Cabo hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Zenón Valea havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Guido Gallinella, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Josep Mòdol. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Carlos García gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però 高 (Gao) 文坚 (Wenjian) va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

racing_yellow_club

Goles Goles

  • 109 Minuto 4 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Francisco Echebarrieta va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Josep Mòdol va aprofitar el regal, anotant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): El racing_yellow_club va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 65, però en Marcelo Vilán va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de racing_yellow_club, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En Ivan Dimanov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Javier Agelet va servir per deixar enrere el gegant Paco Terroba al minut 81, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristóbal Alvarez de racing_yellow_club va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.