Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pirineo rojo (437648) - Vigilantes de Seguriber (800748) » 659713363: T63/J5/IV

Liga 659713363 Información oficial sobre el partido 659713363 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / IV.55 (3478)

Pirineo rojo Alineación oficial del equipo 'Pirineo rojo' en el partido 0 - 6 Vigilantes de Seguriber Alineación oficial del equipo 'Vigilantes de Seguriber' en el partido
0 - 1 Marek Lorinčík (24')
0 - 2 Giovanni Schipsi (25')
0 - 3 Giovanni Schipsi (36')
0 - 4 Björn Andersson (38')
0 - 5 Kevin Boyneburg (64')
0 - 6 Kevin Boyneburg (74')
Pirineo rojo Alineación oficial del equipo 'Pirineo rojo' en el partido 0 - 6 Vigilantes de Seguriber Alineación oficial del equipo 'Vigilantes de Seguriber' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pirineo rojo Alineación oficial del equipo 'Pirineo rojo' en el partido 0 - 1 Vigilantes de Seguriber Alineación oficial del equipo 'Vigilantes de Seguriber' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pirineo rojo

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pirineo ro sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Francisco Lasa, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 31 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Pirineo ro van sortir al contraatac al minut 33, però Fernando Parra va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco Naharro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Vigilantes de Seguriber

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Vigilantes van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marek Lorinčík va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 190 Minuto 25 (Gol de falta): El Giovanni Schipsi va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Vigilantes. 0-2.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): En Sadık Tutak entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Vigilantes, un peu providencial d'en Giovanni Schipsi va situar el 0-3 al panell digital.
  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Vigilantes va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Björn Andersson va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 4.
  • 180 Minuto 64 (Gol de falta): Passaven 64 minuts quan en Kevin Boyneburg va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 5.
  • 180 Minuto 74 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Kevin Boyneburg de Vigilantes va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 6 per als visitants al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Vigilantes quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Antonio Mutterle va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Arthur Bruch va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Marek Lorinčík quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Federico Trujillo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 40 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 40 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Thomas Georg Mangelsdorff. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Kevin Boyneburg després de 57 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Federico Trujillo va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Björn Andersson de Vigilantes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.