Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jaske (122013) - Missdirecteam (123357) » 659713354: T63/J3/IV

Liga 659713354 Información oficial sobre el partido 659713354 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / IV.55 (3478)

Jaske Alineación oficial del equipo 'Jaske ' en el partido 0 - 4 Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido
0 - 1 Vephkhia Iakobishvili (40')
0 - 2 Piotr Pachała (41')
0 - 3 Immo Ruks (55')
0 - 4 Marc Antoni Bogatell (76')
Jaske Alineación oficial del equipo 'Jaske ' en el partido 0 - 4 Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jaske Alineación oficial del equipo 'Jaske ' en el partido 0 - 1 Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jaske

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Jaske van sortir al contraatac amb encert al minut 12, però Vicenzo Deveso no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Jaske va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Raúl Navarro va sortir per sobre el travesser.
  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Jaske va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Eduardo Vito va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Jaske van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Eduardo Vito va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Marc Iturrebaso de Jaske va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Missdirecteam

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): Missdirecteam agafava avantatge al minut 40 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Vephkhia Iakobishvili amb mestria.
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Marc Antoni Bogatell estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Piotr Pachała va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 41.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Immo Ruks va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Marc Antoni Bogatell de Missdirecteam va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 11, quan en Alfonso Segimón va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Missdirecteam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sandro Villegas va desviar el xut final de Marc Antoni Bogatell després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Hilari Santpere, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 31 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 de partit, Rafael Sáenz Galilea va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Vephkhia Iakobishvili va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.