Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Lustro Prodigioso (441513) - Cremoso Team (779940) » 659713337: T63/J12/IV

Liga 659713337 Información oficial sobre el partido 659713337 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / IV.54 (3477)

El Lustro Prodigioso Alineación oficial del equipo 'El Lustro Prodigioso' en el partido 3 - 1 Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido
0 - 1 Pablo Ramas (21')
Agnar Weihe (22') 1 - 1
Stanislav Piska (26') 2 - 1
Ashok Gadgil (34') 3 - 1
El Lustro Prodigioso Alineación oficial del equipo 'El Lustro Prodigioso' en el partido 3 - 1 Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Lustro Prodigioso Alineación oficial del equipo 'El Lustro Prodigioso' en el partido 2 - 0 Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Lustro Prodigioso

Goles Goles

  • 119 Minuto 22 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Stanislav Piska el va rematar Agnar Weihe amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Stanislav Piska va donar a Prodigioso un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ashok Gadgil va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20, Granit Oltman arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ashok Gadgil va rematar alt.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Granit Oltman va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 235 Minuto 42 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Juho Ahosmäki, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 230 Minuto 62 (Ocasión de falta): Al minut 62, Stanislav Piska gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 65 quan Juho Ahosmäki de Prodigioso gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Juho Ahosmäki, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Martti Yli-Heikkilä al minut 75 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Olaf Navia va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mourad Manucharyan.

Cremoso Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): Cremoso sabia com jugar al contraatac, i al minut 21, Pablo Ramas va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Cremoso van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pablo Ramas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 209 Minuto 64 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Uche Swift? Un error clamorós seu va donar a Juho Ahosmäki una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 240 Minuto 66 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Cremoso van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 66 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Àlex Mascarell, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Vallejoller de Cremoso la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.