3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Lustro Prodigioso (441513) - Real Gabriel C.F. (1456037) » 659713321: T63/J8/IV

Liga 659713321 Información oficial sobre el partido 659713321 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / IV.54 (3477)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

El Lustro Prodigioso Alineación oficial del equipo 'El Lustro Prodigioso' en el partido 1 - 6 Real Gabriel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gabriel C.F.' en el partido
0 - 1 Lionel Reigsecker (4')
0 - 2 Gabriel Pascual (8')
0 - 3 Yanni Sotpeak (14')
0 - 4 Lionel Reigsecker (15')
0 - 5 Victor Arsenie (37')
0 - 6 Manuel Alcañiz (38')
Ashok Gadgil (41') 1 - 6
El Lustro Prodigioso Alineación oficial del equipo 'El Lustro Prodigioso' en el partido 1 - 6 Real Gabriel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gabriel C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Lustro Prodigioso Alineación oficial del equipo 'El Lustro Prodigioso' en el partido 2 - 1 Real Gabriel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gabriel C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,6 % 36,8 % 29,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Lustro Prodigioso

Goles Goles

 • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Prodigioso van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ashok Gadgil va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 6 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

 • 201 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Ashok Gadgil no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Granit Oltman de Prodigioso va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Real Gabriel C.F.

Goles Goles

 • 106 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 4 i semblava que Real Gabo desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Lionel Reigsecker va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
 • 182 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gabriel Pascual, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
 • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): El Real Gabo era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Yanni Sotpeak va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 3 pujava al marcador.
 • 106 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Lionel Reigsecker sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 15 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 4 al marcador.
 • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, un xut de Victor Arsenie des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
 • 106 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Real Gabo sempre confia amb les genialitats d'en Manuel Alcañiz; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

 • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Real Gabo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Lionel Reigsecker va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
 • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ivan Jue es va quedar sol davant del porter, al minut 78. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.