Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tracs girona (1460730) - Scorpions C.F (123358) » 659713315: T63/J2/IV

Liga 659713315 Información oficial sobre el partido 659713315 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / IV.54 (3477)

tracs girona Alineación oficial del equipo 'tracs girona' en el partido 1 - 1 Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido
Kristian Selvik (30') 1 - 0
1 - 1 Aiar Enatarreaga (86')
tracs girona Alineación oficial del equipo 'tracs girona' en el partido 1 - 1 Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
tracs girona Alineación oficial del equipo 'tracs girona' en el partido 2 - 1 Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,6 % 17,0 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tracs girona

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Corria el minut 30 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Kristian Selvik, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Jorge Lozano Molina va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de girona que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Paweł Borkiewicz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Fabrizio Untersinger va fer al minut 23 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Friedel Peschta, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): girona va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gernot Rocco va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Armando Guardia.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Kristian Selvik. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Kristian Selvik va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Friedel Peschta va estar a punt d'avançar els locals al minut 87 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Folkert Jan Bloemhard! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Scorpions C.F

Goles Goles

  • 161 Minuto 86 (Gol por el centro): Als 86 minuts de partit, Aiar Enatarreaga de Scorpiones va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 33 (Ocasión de falta): Amb 33 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Mauro Presedo va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.