Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tracs girona (1460730) - Ud Ibizaa (795282) » 659713314: T63/J7/IV

Liga 659713314 Información oficial sobre el partido 659713314 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / IV.54 (3477)

tracs girona Alineación oficial del equipo 'tracs girona' en el partido 1 - 2 La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido
0 - 1 Almar te Brömmelstroet (62')
0 - 2 Julian Schachinger (63')
Friedel Peschta (84') 1 - 2
tracs girona Alineación oficial del equipo 'tracs girona' en el partido 1 - 2 La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tracs girona Alineación oficial del equipo 'tracs girona' en el partido 0 - 1 La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tracs girona

Goles Goles

  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 84 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de girona. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Friedel Peschta xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fabrizio Untersinger va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Gernot Rocco va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): El girona va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 35, però en Kevin Haider-Maurer va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 38, el girona estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Kristian Selvik va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

La Rustidora

Goles Goles

  • 173 Minuto 62 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Almar te Brömmelstroet va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Julian Schachinger de Rusti va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 63. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Almar te Brömmelstroet de Rusti, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!