Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Scorpions C.F (123358) - Ud Ibizaa (795282) » 659713305: T63/J5/IV

Liga 659713305 Información oficial sobre el partido 659713305 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / IV.54 (3477)

Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido 1 - 1 La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido
Mauro Presedo (28') 1 - 0
1 - 1 Daniele Falavigna (86')
Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido 1 - 1 La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido 3 - 1 La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido
Tiene mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scorpions C.F

Goles Goles

  • 120 Minuto 28 (Gol de falta): Una falta al minut 28 va provocar un lliure directe. Mauro Presedo el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Scorpiones van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alejandro Valera va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Fernando de la Cueva, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 235 Minuto 53 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Mel Erdoñana es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 53, però el porter va aturar el seu xut.
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): Mauro Presedo va sorprendre Erkan Aşkar amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alejandro Valera. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mel Erdoñana de Scorpiones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

La Rustidora

Goles Goles

  • 161 Minuto 86 (Gol por el centro): Rusti van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 86, quan Daniele Falavigna va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Rusti va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Armando Guardia va desviar el xut final de François Meslier després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Ludwik Maciuszek quasi aconsegueix empatar per Rusti al minut 38, però Armando Guardia va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Ciro Martorella va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 89, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Armando Guardia va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Mathias Gamblin després que el jugador de Rusti li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giobbe Di Grancio de Rusti amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.