Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ud Ibizaa (795282) - Murcia Deportivo CF (438740) » 659713298: T63/J3/IV

Liga 659713298 Información oficial sobre el partido 659713298 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / IV.54 (3477)

La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido 2 - 2 Sylow Alineación oficial del equipo 'Sylow' en el partido
0 - 1 Ángel Miguel Villaboa (2')
Ludwik Maciuszek (16') 1 - 1
Almar te Brömmelstroet (57') 2 - 1
2 - 2 Fernando Gurrola (65')
La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido 2 - 2 Sylow Alineación oficial del equipo 'Sylow' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido 3 - 1 Sylow Alineación oficial del equipo 'Sylow' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Rustidora

Goles Goles

  • 112 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Rusti equilibrava la balança al minut 16. En Ludwik Maciuszek, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Almar te Brömmelstroet, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Rusti se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 57.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Francesc Ramon Munill va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Paulino Mendes Jorge del Rusti ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): Otto Broll quasi marca en una jugada assajada de córner que Günay Zülfikar havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Sylow

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): En Ángel Miguel Villaboa va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 2. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 163 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 65 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Fernando Gurrola.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Maximilian Josef Stralendorff no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ángel Miguel Villaboa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Gurrola.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luca Burti de Sylow la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.