Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Murcia Deportivo CF (438740) - Cremoso Team (779940) » 659713296: T63/J2/IV

Liga 659713296 Información oficial sobre el partido 659713296 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / IV.54 (3477)

Sylow Alineación oficial del equipo 'Sylow' en el partido 1 - 1 Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido
0 - 1 Damián Martínez Barnes (35')
Ángel Miguel Villaboa (86') 1 - 1
Sylow Alineación oficial del equipo 'Sylow' en el partido 1 - 1 Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sylow Alineación oficial del equipo 'Sylow' en el partido 3 - 0 Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido
Tiene mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sylow

Goles Goles

  • 112 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Sylow s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ángel Miguel Villaboa que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 86 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 13 (Ocasión de penalti): Al minut 13, Sylow va disposar d'un penal a favor, però el xut de Ángel Miguel Villaboa va ser aturat per Martti Yli-Heikkilä.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22, Fernando Gurrola arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Mauro Galbete va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Jaime Ribera del Sylow ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49 el Sylow va posar setge sobre la defensa central visitant però en Fernando Gurrola no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Fernando Gurrola de Sylow va intentar batre la porteria rival al minut 73 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després de 75 minuts, Fernando Gurrola va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Mauro Galbete de Sylow va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 82, però no va estar gaire encertat.

Cremoso Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Passats 35 minuts de partit, Cremoso es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Damián Martínez Barnes es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 14 (Ocasión de contra de falta): Cremoso va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Àlex Mascarell va anar a parar a les mans del porter.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Francesc Ramon Munill va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Cremoso van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Damián Martínez Barnes va sortir desviat a la dreta de la porteria.