Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cremoso Team (779940) - tracs girona (1460730) » 659713292: T63/J1/IV

Liga 659713292 Información oficial sobre el partido 659713292 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / IV.54 (3477)

Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido 6 - 2 tracs girona Alineación oficial del equipo 'tracs girona' en el partido
0 - 1 Friedel Peschta (36')
Jesús Àngel Ballbé (38') 1 - 1
Sergio Vallejoller (61') 2 - 1
Sergio Vallejoller (76') 3 - 1
Jesús Àngel Ballbé (86') 4 - 1
Damián Martínez Barnes (88') 5 - 1
Sergio Vallejoller (88') 6 - 1
6 - 2 Kristian Selvik (89')
Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido 6 - 2 tracs girona Alineación oficial del equipo 'tracs girona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido 3 - 0 tracs girona Alineación oficial del equipo 'tracs girona' en el partido
Tiene bastante suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cremoso Team

Goles Goles

  • 107 Minuto 38 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Jesús Àngel Ballbé semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Cremoso. Qui ho havia de dir! 1 - 1.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Sergio Vallejoller va donar a Cremoso un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Sergio Vallejoller, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Cremoso.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Cremoso pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jesús Àngel Ballbé va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 116 Minuto 88 (Gol evento especial rápido + pase): Ömer Faruk Özbay va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Damián Martínez Barnes, que no va fallar i va marcar el 5 - 1.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sergio Vallejoller, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 6 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Pablo Ramas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cremoso se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Juan Antonio Pidal del Cremoso ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): Ömer Faruk Özbay va marxar per velocitat al minut 35 i va fer una passada de la mort a Sergio Vallejoller, però aquest va fallar.
  • 205 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Uche Swift va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Pablo Ramas, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Damián Martínez Barnes de Cremoso va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Suat Fani de Cremoso la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

tracs girona

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a girona prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Friedel Peschta.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Un mica després, Kristian Selvik de girona va reduir fàcilment l'avantatge local a 6 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 8 minuts, el girona va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Jorge Lozano Molina va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kristian Selvik.