Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amics del futbol (1592690) - AKELARRE U.D (490220) » 659713230: T63/J13/IV

Liga 659713230 Información oficial sobre el partido 659713230 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / IV.52 (3475)

Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido 1 - 0 AKELARRE U.D Alineación oficial del equipo 'AKELARRE U.D' en el partido
Ramón Pérez (83') 1 - 0
Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido 1 - 0 AKELARRE U.D Alineación oficial del equipo 'AKELARRE U.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido 1 - 1 AKELARRE U.D Alineación oficial del equipo 'AKELARRE U.D' en el partido
Tiene un resultado normal 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,8 % 38,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amics del futbol

Goles Goles

  • 140 Minuto 83 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de futbol el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ramón Pérez va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 7 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de futbol van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 7 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Ramón Pérez, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 219 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Pedro Echavarría va poder marcar per a futbol en un servei de cantonada picat per en Ramón Pérez quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): El futbol va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 85, però en Marciano Iniesta va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Robert Păştinaru de futbol va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 286 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 89, un contraatac del futbol no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Pedro Echavarría perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Echavarría de futbol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

AKELARRE U.D

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Al minut 35 de partit, Jacob Fraser de AK va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".