Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sharpi Club (1371779) - V@der SC (120994) » 659713217: T63/J10/IV

Liga 659713217 Información oficial sobre el partido 659713217 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / IV.52 (3475)

Sharpi Club Alineación oficial del equipo 'Sharpi Club' en el partido 1 - 1 V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido
0 - 1 Enrique Cubas (10')
Tuncay Süre (73') 1 - 1
Sharpi Club Alineación oficial del equipo 'Sharpi Club' en el partido 1 - 1 V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sharpi Club Alineación oficial del equipo 'Sharpi Club' en el partido 1 - 0 V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sharpi Club

Goles Goles

  • 114 Minuto 73 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 73. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Tuncay Süre va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): Ziro Sola hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Daniel Gómez de la Torre havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gomarus Zeiss de Sharpi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

V@der SC

Goles Goles

  • 108 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 10, en Francesc Añigas la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Enrique Cubas que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): V@der van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 13, però el xut de Juan García Peñuela des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 235 Minuto 25 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Rodolfo Rinaldo Paso va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de V@der va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Renato Galeano, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del V@der sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Rodolfo Rinaldo Paso, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 65 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.