Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AKELARRE U.D (490220) - Sharpi Club (1371779) » 659713214: T63/J9/IV

Liga 659713214 Información oficial sobre el partido 659713214 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / IV.52 (3475)

AKELARRE U.D Alineación oficial del equipo 'AKELARRE U.D' en el partido 1 - 0 Sharpi Club Alineación oficial del equipo 'Sharpi Club' en el partido
Tim Deel (66') 1 - 0
AKELARRE U.D Alineación oficial del equipo 'AKELARRE U.D' en el partido 1 - 0 Sharpi Club Alineación oficial del equipo 'Sharpi Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AKELARRE U.D Alineación oficial del equipo 'AKELARRE U.D' en el partido 2 - 0 Sharpi Club Alineación oficial del equipo 'Sharpi Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AKELARRE U.D

Goles Goles

  • 187 Minuto 66 (Gol tiro lejano): En Dawid Zira conduïa pel cercle central i, veient a en Tim Deel desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Dawid Zira va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Jacob Fraser, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 287 Minuto 39 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Ingolf Ehret ja els havia advertit que el porter contrari, en Martín Sánchez Palanco, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dawid Zira de AK la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sharpi Club

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sharpi, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Juan Carlos Iracheta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Sharpi van sortir al contraatac amb encert al minut 40, però Daniel Gómez de la Torre no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 240 Minuto 51 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Sharpi van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 51 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Tuncay Süre, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Shachar Azner haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Sharpi al minut 55.