Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amics del futbol (1592690) - AS Nano CF (1594598) » 659713212: T63/J9/IV

Liga 659713212 Información oficial sobre el partido 659713212 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / IV.52 (3475)

Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido 3 - 2 AS Nano CF Alineación oficial del equipo 'AS Nano CF' en el partido
0 - 1 Óscar Caulellas (20')
0 - 2 Pablo Caramillo (41')
Lon Sasiainbarrena (44') 1 - 2
Javier Gallardo (57') 2 - 2
Volkard Wolkensteiner (64') 3 - 2
Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido 3 - 2 AS Nano CF Alineación oficial del equipo 'AS Nano CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido 0 - 2 AS Nano CF Alineación oficial del equipo 'AS Nano CF' en el partido
Tiene bastante suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amics del futbol

Goles Goles

  • 104 Minuto 44 (Gol de penalti): Al minut 44, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Lon Sasiainbarrena va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.
  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): En Javier Gallardo va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 64 minuts quan Volkard Wolkensteiner va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 2 per a futbol.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de futbol va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mauro Polo Cano, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Casimiro Peralta de futbol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

AS Nano CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Óscar Caulellas que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 41, Nano va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Pablo Caramillo.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Oscar Schanche va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Oscar Schanche, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Oscar Schanche va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Israel Morera va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 de partit, Juan Beltrán quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, un refús desafortunat de Ali Dabbagh, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Oscar Schanche no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oscar Schanche de Nano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Beltrán de Nano va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Israel Morera de Nano es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.