Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

V@der SC (120994) - La gabarra a pique (797778) » 659713208: T63/J9/IV

Liga 659713208 Información oficial sobre el partido 659713208 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / IV.52 (3475)

V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido 3 - 1 La gabarra a pique Alineación oficial del equipo 'La gabarra a pique' en el partido
0 - 1 莫 (Mo) 双龙 (Shuanglong) (15')
Tommaso Niscola (18') 1 - 1
Julian Gräbitz (31') 2 - 1
Iván Real Figueroa (32') 3 - 1
V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido 3 - 1 La gabarra a pique Alineación oficial del equipo 'La gabarra a pique' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido 3 - 0 La gabarra a pique Alineación oficial del equipo 'La gabarra a pique' en el partido
Tiene un resultado normal 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

V@der SC

Goles Goles

  • 105 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 18, Juan García Peñuela va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Tommaso Niscola que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): V@der, atacant per l'esquerra al minut 31, va aprofitar el magnífic llançament de Julian Gräbitz per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de V@der pel centre va donar un gran resultat: el gol de Iván Real Figueroa va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 12 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Tommaso Niscola es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Wil Duffill va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 289 Minuto 34 (Ocasión evento especial): Enrique Cubas va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 34, però no s'esperava que en Jaume Blat, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Tommaso Niscola va rematar alt.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Guillermo Pedrajas de V@der va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rodolfo Rinaldo Paso per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Finn Then va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ryan Clarke es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

La gabarra a pique

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 15, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què 莫 (Mo) 双龙 (Shuanglong) es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del gabarra sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en 莫 (Mo) 双龙 (Shuanglong), perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 20 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 59, quan un error defensiu va deixar Dimosthenis Savouroyiannis completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 莫 (Mo) 双龙 (Shuanglong) de gabarra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.