Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sharpi Club (1371779) - Amics del futbol (1592690) » 659713191: T63/J4/IV

Liga 659713191 Información oficial sobre el partido 659713191 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / IV.52 (3475)

Sharpi Club Alineación oficial del equipo 'Sharpi Club' en el partido 2 - 2 Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido
0 - 1 Daniel Melchor (20')
Tuncay Süre (22') 1 - 1
Tuncay Süre (23') 2 - 1
2 - 2 Paolo Zaffino (49')
Sharpi Club Alineación oficial del equipo 'Sharpi Club' en el partido 2 - 2 Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sharpi Club Alineación oficial del equipo 'Sharpi Club' en el partido 2 - 0 Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sharpi Club

Goles Goles

  • 110 Minuto 22 (Gol de falta): Sharpi equilibrava els comptes al minut 22 quan en Tuncay Süre va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Tuncay Süre va donar a Sharpi un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Isidro López Dieguez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Isidro López Dieguez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 68 per blocar una centrada d'en Jorge Rojas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sharpi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tuncay Süre.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Armangué de Sharpi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Amics del futbol

Goles Goles

  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip futbol va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Daniel Melchor va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Paolo Zaffino de futbol va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 35 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Volkard Wolkensteiner, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de futbol va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Anatoliy Konyagin, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.