Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PiTuaK y sus KoGoll@s (1436825) - TiradosFc (1592094) » 659712987: T63/J9/IV

Liga 659712987 Información oficial sobre el partido 659712987 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / IV.48 (3471)

PiTuaK y sus KoGoll@s Alineación oficial del equipo 'PiTuaK y sus KoGoll@s' en el partido 2 - 1 TiradosFc Alineación oficial del equipo 'TiradosFc' en el partido
Ferruccio De Paolis (32') 1 - 0
1 - 1 Maurício José Lopes (39')
Emeterio Silva (78') 2 - 1
PiTuaK y sus KoGoll@s Alineación oficial del equipo 'PiTuaK y sus KoGoll@s' en el partido 2 - 1 TiradosFc Alineación oficial del equipo 'TiradosFc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PiTuaK y sus KoGoll@s Alineación oficial del equipo 'PiTuaK y sus KoGoll@s' en el partido 2 - 0 TiradosFc Alineación oficial del equipo 'TiradosFc' en el partido
Tiene un resultado normal 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PiTuaK y sus KoGoll@s

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els seguidors del PiTuaK Cia contenien la respiració mentre en Ferruccio De Paolis s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Emeterio Silva de PiTuaK Cia aconseguir un gol al minut 78 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): Eladio Knorr Garrido va sorprendre Bill Halskov amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): PiTuaK Cia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Michael Hellenbrand va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Bill Halskov.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 61 per blocar una centrada d'en Michael Hellenbrand va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de PiTuaK Cia.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): PiTuaK Cia va estar a punt de posar-se per davant al minut 76 però Ferruccio De Paolis va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

TiradosFc

Goles Goles

  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Maurício José Lopes era molt més ràpid que el defensa Emeterio Silva. Al minut 39, el jugador de TiradosFc va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TiradosFc va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Péter Szaniszló va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TiradosFc va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Patrick Morfin, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del TiradosFc que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pedro Barca, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): TiradosFc van sortir al contraatac al minut 83, però Alexey Kurnev va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Patrick Morfin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alexey Kurnev de TiradosFc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.