Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrenova F.C. (492438) - Astillero. (989634) » 659712889: T63/J12/IV

Liga 659712889 Información oficial sobre el partido 659712889 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / IV.46 (3469)

Torrenova F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrenova F.C.' en el partido 1 - 3 Astillero. Alineación oficial del equipo 'Astillero.' en el partido
0 - 1 Béla Száva (12')
0 - 2 Sergio 'ramos' Soto (15')
陈 (Chen) 坤豪 (Kunhao) (21') 1 - 2
1 - 3 Andreas Skytte (32')
Torrenova F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrenova F.C.' en el partido 1 - 3 Astillero. Alineación oficial del equipo 'Astillero.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torrenova F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrenova F.C.' en el partido 1 - 3 Astillero. Alineación oficial del equipo 'Astillero.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrenova F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 21 (Gol por el centro): 陈 (Chen) 坤豪 (Kunhao) de Torrenova va demostrar les seves habilitats al minut 21 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Torrenova van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en 彭 (Peng) 景权 (Jingquan) va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Astillero.

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Astillero. va ser finalitzada des de l'esquerra per Béla Száva al minut 12. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 106 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Sergio 'ramos' Soto sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 15 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Andreas Skytte va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 32, i va fer pujar el 1 - 3 per a Astillero..

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Andreas Skytte de Astillero. va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 23 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Astillero. quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Andreas Skytte va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Piermarco Troja es va quedar sol davant del porter, al minut 47. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Piermarco Troja, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Piermarco Troja va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Piermarco Troja va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 51, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, José Mena va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Marcos Areda va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 290 Minuto 60 (Ocasión de falta): En Piermarco Troja va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en José Mena al minut 61, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Piermarco Troja de Astillero. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50, Mike Maneno de Astillero. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.