Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Bop Pills (121798) - Torrenova F.C. (492438) » 659712884: T63/J11/IV

Liga 659712884 Información oficial sobre el partido 659712884 en Hattrick

15.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / IV.46 (3469)

The Bop Pills Alineación oficial del equipo 'The Bop Pills' en el partido 3 - 2 Torrenova F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrenova F.C.' en el partido
0 - 1 Àngel Ramon Vilargunter (68')
Nil Bertolí (68') 1 - 1
Mauro Maestroni (69') 2 - 1
2 - 2 Abel Curiel (71')
Raül Chulià (82') 3 - 2
The Bop Pills Alineación oficial del equipo 'The Bop Pills' en el partido 3 - 2 Torrenova F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrenova F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The Bop Pills Alineación oficial del equipo 'The Bop Pills' en el partido 3 - 1 Torrenova F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrenova F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Bop Pills

Goles Goles

  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Nil Bertolí va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Pills empatava el partit, 1 a 1, al minut 68.
  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Pills va ser Mauro Maestroni.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Raül Chulià de Pills aconseguir un gol al minut 82 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Raül Chulià va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Juan José Valdés Saavedra per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Gustavo Dadín va marxar de Juan José Valdés Saavedra en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Pills van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Julien Lehenstorfer va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gustavo Dadín de Pills va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Torrenova F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Àngel Ramon Vilargunter, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Abel Curiel que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Antonio López, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Marc Alujas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Torrenova que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Àngel Ramon Vilargunter, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Marc Alujas de Torrenova, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 38, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!