Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kalzinaus (798721) - Mods Europa (1598784) » 659712875: T63/J9/IV

Liga 659712875 Información oficial sobre el partido 659712875 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / IV.46 (3469)

Kalzinaus Alineación oficial del equipo 'Kalzinaus' en el partido 0 - 0 martinteam Alineación oficial del equipo 'martinteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kalzinaus Alineación oficial del equipo 'Kalzinaus' en el partido 2 - 0 martinteam Alineación oficial del equipo 'martinteam' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kalzinaus

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): George Wanyancha va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Kalzinaus que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 287 Minuto 60 (Ocasión tiro lejano): El Kalzinaus se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 60, en Adolfo Sáenz va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Joaquín Casasola es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gerard Sellers de Kalzinaus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bilal Mohd Hamzah de Kalzinaus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

martinteam

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 19 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Ippolito Corti ja els havia advertit que el porter contrari, en Lleonard Puigjané, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): En Ippolito Corti va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 216 Minuto 76 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ippolito Corti va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Tuah bin Shahdini, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.