Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrenova F.C. (492438) - Kalzinaus (798721) » 659712873: T63/J8/IV

Liga 659712873 Información oficial sobre el partido 659712873 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / IV.46 (3469)

Torrenova F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrenova F.C.' en el partido 2 - 3 Kalzinaus Alineación oficial del equipo 'Kalzinaus' en el partido
Àngel Ramon Vilargunter (2') 1 - 0
1 - 1 Miguel Ángel Pla Cano (25')
陈 (Chen) 坤豪 (Kunhao) (26') 2 - 1
2 - 2 Bilal Mohd Hamzah (38')
2 - 3 Adolfo Sáenz (89')
Torrenova F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrenova F.C.' en el partido 2 - 3 Kalzinaus Alineación oficial del equipo 'Kalzinaus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torrenova F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrenova F.C.' en el partido 1 - 1 Kalzinaus Alineación oficial del equipo 'Kalzinaus' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,4 % 38,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrenova F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Fermín Villate va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Torrenova, Àngel Ramon Vilargunter, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar 陈 (Chen) 坤豪 (Kunhao), que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Torrenova se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 26.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 6 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 6 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Abel Curiel estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 239 Minuto 53 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de 陈 (Chen) 坤豪 (Kunhao) va deixar a Bilal Mohd Hamzah assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Torrenova va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Markelin Artozki, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Torrenova Fermín Villate quasi marca al minut 79 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ignacio Osorio Chacón l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Torrenova enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Arroba de Torrenova es va guanyar la targeta groga merescudament.

Kalzinaus

Goles Goles

  • 160 Minuto 25 (Gol de falta): Al minut 25 del partit, Miguel Ángel Pla Cano va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 38, quan Bilal Mohd Hamzah va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 187 Minuto 89 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Kalzinaus volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 89 van aconseguir marcar quan en Adolfo Sáenz va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 54 (Ocasión tiro lejano): El Kalzinaus se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 54, en Gerard Sellers va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bilal Mohd Hamzah de Kalzinaus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.