Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kalzinaus (798721) - Can Palomas (988202) » 659712862: T63/J5/IV

Liga 659712862 Información oficial sobre el partido 659712862 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / IV.46 (3469)

Kalzinaus Alineación oficial del equipo 'Kalzinaus' en el partido 1 - 0 Can Palomas Alineación oficial del equipo 'Can Palomas' en el partido
Armand Duran (81') 1 - 0
Kalzinaus Alineación oficial del equipo 'Kalzinaus' en el partido 1 - 0 Can Palomas Alineación oficial del equipo 'Can Palomas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kalzinaus Alineación oficial del equipo 'Kalzinaus' en el partido 2 - 0 Can Palomas Alineación oficial del equipo 'Can Palomas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kalzinaus

Goles Goles

  • 120 Minuto 81 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 81, indicava inequívocament que en Armand Duran va saber trobar la xarxa rival. Kalzinaus desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 8 (Ocasión tiro lejano): Al minut 8 un refús amb el peu d'en Édouard Hiblot va anar a parar als peus del Emilio Torres que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 17 (Ocasión tiro lejano): El Kalzinaus se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 17, en Prudenci Albons va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 37 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Kalzinaus tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Gerard Sellers ho va intentar al minut 37 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Prudenci Albons, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 287 Minuto 56 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Kalzinaus va deixar en bona posició a en Adolfo Sáenz per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Can Palomas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Palomas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Abraham Larreal, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Palomas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 53, però el xut de Peter Håkansson des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rana Mirza.