Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Can Palomas (988202) - Astillero. (989634) » 659712849: T63/J2/IV

Liga 659712849 Información oficial sobre el partido 659712849 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / IV.46 (3469)

Can Palomas Alineación oficial del equipo 'Can Palomas' en el partido 2 - 3 Astillero. Alineación oficial del equipo 'Astillero.' en el partido
Adrian Vieriu (6') 1 - 0
1 - 1 Glauco Spinucci (68')
Djazil Belhocine (84') 2 - 1
2 - 2 Giovanni Defendi (86')
2 - 3 Piermarco Troja (89')
Can Palomas Alineación oficial del equipo 'Can Palomas' en el partido 2 - 3 Astillero. Alineación oficial del equipo 'Astillero.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Can Palomas Alineación oficial del equipo 'Can Palomas' en el partido 2 - 2 Astillero. Alineación oficial del equipo 'Astillero.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,2 % 20,9 % 52,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Palomas

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Adrian Vieriu ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Palomas es posava per davant 1 a 0.
  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Palomas contenien la respiració mentre en Djazil Belhocine s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Xavi Amigó va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Palomas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Karim Katehokang va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Batıhan Bozyel.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Djazil Belhocine va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Astillero.

Goles Goles

  • 164 Minuto 68 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Glauco Spinucci va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): El jugador visitant Giovanni Defendi va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 86 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 108 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 89, en Giovanni Defendi la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Piermarco Troja que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Felipe De la Cerda va encarar al porter al 38, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 260 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Glauco Spinucci va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Glauco Spinucci quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 225 Minuto 55 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Sergio 'ramos' Soto va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Al minut 36, Andreas Skytte de Astillero. va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.