Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rocky Team (1462479) - Málaga C. F. (1589826) » 659712805: T63/J5/IV

Liga 659712805 Información oficial sobre el partido 659712805 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / IV.45 (3468)

Rocky Team Alineación oficial del equipo 'Rocky Team' en el partido 3 - 1 Málaga C. F. Alineación oficial del equipo 'Málaga C. F.' en el partido
Pedro Carpiteiro (10') 1 - 0
1 - 1 Mario Bruscia (11')
Sven Haueslmeier (27') 2 - 1
Ian Ingelfeldt (53') 3 - 1
Rocky Team Alineación oficial del equipo 'Rocky Team' en el partido 3 - 1 Málaga C. F. Alineación oficial del equipo 'Málaga C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rocky Team Alineación oficial del equipo 'Rocky Team' en el partido 2 - 0 Málaga C. F. Alineación oficial del equipo 'Málaga C. F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rocky Team

Goles Goles

  • 120 Minuto 10 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 10, indicava inequívocament que en Pedro Carpiteiro va saber trobar la xarxa rival. Rocky desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Rocky, atacant per l'esquerra al minut 27, va aprofitar el magnífic llançament de Sven Haueslmeier per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ian Ingelfeldt va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Passaven 32 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Sven Haueslmeier va rematar alt.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Othmar Reuter no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Sven Haueslmeier estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El jugador local Valentín Nieto-Armijo per poc que no incrementa el marcador al minut 37. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jiří Loubal va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sven Haueslmeier va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Rocky ho intentava per la dreta per mitjà de Rafael Mauri, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Julio Daniel Andrino gairebé va marcar per a Rocky des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Málaga C. F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 11 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 11 minuts Mario Bruscia va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Wilfried Briselat va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ari Lempiäinen va fer una magnífica centrada, però la rematada de Wilfried Briselat va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Málaga Wilfried Briselat quasi marca al minut 89 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jony Huhtinen l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wilfried Briselat de Málaga amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ari Lempiäinen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.