Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Waticano Hangovers (1416605) - cr competicion (796218) » 659712762: T63/J8/IV

Liga 659712762 Información oficial sobre el partido 659712762 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / IV.44 (3467)

Waticano Hangovers Alineación oficial del equipo 'Waticano Hangovers' en el partido 2 - 3 Granota UE Alineación oficial del equipo 'Granota UE' en el partido
Miguel Rot (43') 1 - 0
1 - 1 Ramon Tallarda (43')
1 - 2 Óscar Trelles (68')
Genís Sarria (71') 2 - 2
2 - 3 Estanislao Estébanez Murillo (89')
Waticano Hangovers Alineación oficial del equipo 'Waticano Hangovers' en el partido 2 - 3 Granota UE Alineación oficial del equipo 'Granota UE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Waticano Hangovers Alineación oficial del equipo 'Waticano Hangovers' en el partido 1 - 4 Granota UE Alineación oficial del equipo 'Granota UE' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,3 % 0,5 % 90,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Waticano Hangovers

Goles Goles

  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Marc Gaià la va rematar Miguel Rot amb una magnífica volea que va fer pujar per a Hangovers el 1 - 0.
  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els jugadors del Hangovers amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 71, deixant Genís Sarria en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Rot va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Genís Sarria va estar a punt d'avançar els locals al minut 51 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raül Tudó va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Saddam Al-Aini va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Granota UE

Goles Goles

  • 163 Minuto 43 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 43 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Ramon Tallarda marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): En Óscar Trelles donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 68 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 89, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Estanislao Estébanez Murillo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 15, quan en Ramón Larra va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Granota va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Arturo Amorós va desviar el xut final de Pablo César Muñiz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 205 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Martin Dibernárdó era fer passades de llarga distància. Al minut 89 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Ramon Tallarda però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Velasco de Granota va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martin Dibernárdó de Granota va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.