Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Ley Innata (434857) - _olimpic_ (307989) » 659712713: T63/J11/IV

Liga 659712713 Información oficial sobre el partido 659712713 en Hattrick

15.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / IV.43 (3466)

La Ley Innata Alineación oficial del equipo 'La Ley Innata' en el partido 3 - 5 _olimpic_ Alineación oficial del equipo '_olimpic_' en el partido
Darci de Fátima (7') 1 - 0
Marek Wojtukiewicz (41') 2 - 0
2 - 1 Miquel Brull (43')
Victor Kasella-Bantu (44') 3 - 1
3 - 2 Miquel Brull (69')
3 - 3 Miquel Brull (78')
3 - 4 Eugenio Pina (86')
3 - 5 Manolo Avilés (89')
La Ley Innata Alineación oficial del equipo 'La Ley Innata' en el partido 3 - 5 _olimpic_ Alineación oficial del equipo '_olimpic_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Ley Innata Alineación oficial del equipo 'La Ley Innata' en el partido 2 - 3 _olimpic_ Alineación oficial del equipo '_olimpic_' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,8 % 5,0 % 75,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Ley Innata

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Darci de Fátima, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del La Ley se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 7.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): La Ley va augmentar la diferència quan Marek Wojtukiewicz no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Victor Kasella-Bantu va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Marek Wojtukiewicz va estar a punt de marcar al minut 87 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de La Ley va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nergui Koke va sortir per sobre el travesser.

_olimpic_

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 43 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de olimpic. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Miquel Brull xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): olimpic va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Miquel Brull va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): En José 'Buitre' Marquina va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Miquel Brull la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 3 al marcador.
  • 116 Minuto 86 (Gol evento especial rápido + pase): Manolo Avilés va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Eugenio Pina, que no va fallar i va marcar el 3 - 4.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Manolo Avilés va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 3 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Luis Antonio Domingotegui quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Luis Antonio Domingotegui quasi aconsegueix empatar per olimpic al minut 37, però Regilio Kremer va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 38 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Gabriel Baliña va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Gabriel Baliña de olimpic, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 80, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Miquel Brull que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Seguís Foncalada va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eugenio Pina de olimpic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Eugenio Pina va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.