Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estudiantes de Derecho F.C (796952) - Hispanisnopla (1368550) » 659712617: T63/J14/IV

Liga 659712617 Información oficial sobre el partido 659712617 en Hattrick

05.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / IV.41 (3464)

Estudiantes de Derecho F.C Alineación oficial del equipo 'Estudiantes de Derecho F.C' en el partido 7 - 1 Hispanisnopla Alineación oficial del equipo 'Hispanisnopla' en el partido
Lucas Vázquez (4') 1 - 0
Lucas Vázquez (30') 2 - 0
Osman Elmenreich (39') 3 - 0
3 - 1 Moise Gologan (47')
Lucas Vázquez (78') 4 - 1
Phil Boost (80') 5 - 1
Phil Boost (82') 6 - 1
Osman Elmenreich (84') 7 - 1
Estudiantes de Derecho F.C Alineación oficial del equipo 'Estudiantes de Derecho F.C' en el partido 7 - 1 Hispanisnopla Alineación oficial del equipo 'Hispanisnopla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Estudiantes de Derecho F.C Alineación oficial del equipo 'Estudiantes de Derecho F.C' en el partido 9 - 1 Hispanisnopla Alineación oficial del equipo 'Hispanisnopla' en el partido
Tiene mala suerte 8.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estudiantes de Derecho F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Lucas Vázquez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Law Team.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Lucas Vázquez de Law Team va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Osman Elmenreich, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Law Team.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Lucas Vázquez va incrementar l'avantatge de Law Team amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 106 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 80 minuts, Phil Boost va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 5 - 1.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Law Team va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Phil Boost progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 1.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): El 7 - 1 va pujar al marcador quan Law Team va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Osman Elmenreich des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Phil Boost de Law Team va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 225 Minuto 21 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Adrian Bobariu va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Osman Elmenreich gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Andrei Militaru va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Alexandru Spinei gairebé va marcar per a Law Team des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arthur Eipe de Law Team va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Arthur Eipe es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Hispanisnopla

Goles Goles

  • 151 Minuto 47 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 47, el jugador visitant Moise Gologan va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): HPA van sortir al contraatac amb encert al minut 11, però Matei Mihalache no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 250 Minuto 62 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a HPA l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 62, però el xut va sortir desviat.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Kitwana Owuor va fer una estirada espectacular al minut 67, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Alexandru Fitero.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ramiro Andrés Peucelle de HPA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.