Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estudiantes de Derecho F.C (796952) - Matalascañas FC (1334770) » 659712590: T63/J6/IV

Liga 659712590 Información oficial sobre el partido 659712590 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / IV.41 (3464)

Estudiantes de Derecho F.C Alineación oficial del equipo 'Estudiantes de Derecho F.C' en el partido 2 - 0 Barcelona Giants Alineación oficial del equipo 'Barcelona Giants' en el partido
Alfons Marelion (31') 1 - 0
Adrian Bobariu (55') 2 - 0
Estudiantes de Derecho F.C Alineación oficial del equipo 'Estudiantes de Derecho F.C' en el partido 2 - 0 Barcelona Giants Alineación oficial del equipo 'Barcelona Giants' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Estudiantes de Derecho F.C Alineación oficial del equipo 'Estudiantes de Derecho F.C' en el partido 4 - 0 Barcelona Giants Alineación oficial del equipo 'Barcelona Giants' en el partido
Tiene mala suerte 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estudiantes de Derecho F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Law Team va ser Alfons Marelion.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Amb 55 minuts jugats, en Adrian Bobariu va augmentar l'avantatge de Law Team a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alfons Marelion va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Tomáš Rožánek va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Osman Elmenreich, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Carlos Eugenio Araújo de Law Team va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Barcelona Giants

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 39 (Ocasión de falta): El jugador visitant Ramon Maria Montalat va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 39 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 263 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El Barcelona creava perill des de la dreta al minut 50, però en Kitwana Owuor, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Bogdan Cohal desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Bogdan Puişor va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Kitwana Owuor no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bogdan Puişor de Barcelona la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.