Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los carnivoros (1417516) - Kings landing (439198) » 659712564: T63/J14/IV

Liga 659712564 Información oficial sobre el partido 659712564 en Hattrick

05.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / IV.40 (3463)

Tigres UD Alineación oficial del equipo 'Tigres UD' en el partido 0 - 4 Kings landing Alineación oficial del equipo 'Kings landing' en el partido
0 - 1 Werner Vorpommern (35')
0 - 2 Werner Vorpommern (48')
0 - 3 Ignacio Castellfollit (57')
0 - 4 Alfonso Verì (72')
Tigres UD Alineación oficial del equipo 'Tigres UD' en el partido 0 - 4 Kings landing Alineación oficial del equipo 'Kings landing' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tigres UD Alineación oficial del equipo 'Tigres UD' en el partido 0 - 4 Kings landing Alineación oficial del equipo 'Kings landing' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tigres UD

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 90 minuts, el Tigres va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ekhieder Maitearena de Tigres va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Kings landing

Goles Goles

  • 170 Minuto 35 (Gol de falta): landing va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Werner Vorpommern.
  • 184 Minuto 48 (Gol de penalti): Al minut 48 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Werner Vorpommern va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tigres. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ignacio Castellfollit la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del landing es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 57.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 72 de partit va donar a landing l'avantatge per 0 - 4. Alfonso Verì en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Felipe Villandiego va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 209 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Felipe Villandiego va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Paul Halchin va xutar a fora.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Diego Pineda, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Diego Pineda va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Werner Vorpommern va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 65, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Baptista Padrós va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.