Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

delicatessanian (488081) - Goikosolua (441742) » 659712458: T63/J2/IV

Liga 659712458 Información oficial sobre el partido 659712458 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / IV.39 (3462)

delicatessanian Alineación oficial del equipo 'delicatessanian' en el partido 2 - 2 Goikosolua Alineación oficial del equipo 'Goikosolua' en el partido
Àlex Brugada (35') 1 - 0
1 - 1 Jan Palme (39')
1 - 2 Milouš Trantina (41')
Vicente García de Lizasaín (76') 2 - 2
delicatessanian Alineación oficial del equipo 'delicatessanian' en el partido 2 - 2 Goikosolua Alineación oficial del equipo 'Goikosolua' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
delicatessanian Alineación oficial del equipo 'delicatessanian' en el partido 3 - 4 Goikosolua Alineación oficial del equipo 'Goikosolua' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,4 % 35,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

delicatessanian

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Àlex Brugada ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, delicatessanian es posava per davant 1 a 0.
  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, delicatessanian aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Vicente García de Lizasaín va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del delicatessanian van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Kornelius Künzer, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Kornelius Künzer va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de delicatessanian a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Mircea Panici va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vicente García de Lizasaín de delicatessanian es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hernando Lindo de delicatessanian va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Goikosolua

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 39. L'anotador per GKS va ser Jan Palme, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): GKS va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 41. Milouš Trantina va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): Milouš Trantina quasi marca en una jugada assajada de córner que Olli Hannula havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Vladislav Dubiak, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 43 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. GKS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): GKS va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 85, quan Jan Palme va quedar-se sol davant el porter Enrique Ganeroso, però aquest va poder aturar el xut.
  • 286 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Nicolas Houet va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.