Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EMEDEF (440468) - Alama (48634) » 659712375: T63/J10/IV

Liga 659712375 Información oficial sobre el partido 659712375 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / IV.37 (3460)

EMEDEF Alineación oficial del equipo 'EMEDEF' en el partido 3 - 3 Alama Alineación oficial del equipo 'Alama' en el partido
Clemente Dacal (44') 1 - 0
1 - 1 Leonida Gentea (62')
Antoíño 'Galego' Moure (65') 2 - 1
2 - 2 Gerrard Musu (79')
2 - 3 Erik Vapaimubi (82')
Santiago Genovard (89') 3 - 3
EMEDEF Alineación oficial del equipo 'EMEDEF' en el partido 3 - 3 Alama Alineación oficial del equipo 'Alama' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
EMEDEF Alineación oficial del equipo 'EMEDEF' en el partido 3 - 1 Alama Alineación oficial del equipo 'Alama' en el partido
Tiene un resultado normal 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EMEDEF

Goles Goles

  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Passats 44 minuts, Clemente Dacal, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. EMEDEF es posava per davant!
  • 108 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Clemente Dacal és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Antoíño 'Galego' Moure perquè aconseguís el 2 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, EMEDEF aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Santiago Genovard va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Carlos Valdés va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de EMEDEF se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a EMEDEF per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Santiago Genovard, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Antoíño 'Galego' Moure del EMEDEF ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Víctor 'Doble V' Valda va estar a punt de sentenciar el partit al minut 60, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, José 'Lo pelat' Seras gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lars Benjaminsen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Alama

Goles Goles

  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Leonida Gentea que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Alama va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Gerrard Musu, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 2.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): En Erik Vapaimubi donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 82 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Radosław Kubies de Alama, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Alama van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Abel Mena va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Erik Vapaimubi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Alama que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.