Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alama (48634) - EMEDEF (440468) » 659712358: T63/J5/IV

Liga 659712358 Información oficial sobre el partido 659712358 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / IV.37 (3460)

Alama Alineación oficial del equipo 'Alama' en el partido 1 - 3 EMEDEF Alineación oficial del equipo 'EMEDEF' en el partido
0 - 1 Aridane Lascaris (40')
0 - 2 Santiago Genovard (44')
0 - 3 Carlos Valdés (48')
郭 (Guo) 慈基 (Ciji) (60') 1 - 3
Alama Alineación oficial del equipo 'Alama' en el partido 1 - 3 EMEDEF Alineación oficial del equipo 'EMEDEF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alama Alineación oficial del equipo 'Alama' en el partido 1 - 1 EMEDEF Alineación oficial del equipo 'EMEDEF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,4 % 5,6 % 74,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alama

Goles Goles

  • 143 Minuto 60 (Gol de contra por la derecha): El jugador 郭 (Guo) 慈基 (Ciji) de Alama es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Leonida Gentea va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Alama, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Mikael Adolfsson va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 205 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Alama va estar a punt de marcar quan Lars Benjaminsen va fer una passada impressionant a 郭 (Guo) 慈基 (Ciji), que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Abel Mena va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 68 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Frédéric Fabre de Alama la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Leonida Gentea de Alama amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

EMEDEF

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Aridane Lascaris va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Santiago Genovard de EMEDEF l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 44 de partit.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Carlos Valdés, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Francisco Izarrain ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): EMEDEF va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Clemente Dacal va quedar-se sol davant el porter Lars Benjaminsen, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Carlos Valdés després de 59 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Lars Benjaminsen va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 de partit, Francisco Izarrain va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.