Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Thornfield Lions (993316) - Jim GP (311645) » 659712331: T63/J13/IV

Liga 659712331 Información oficial sobre el partido 659712331 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / IV.36 (3459)

Thornfield Lions Alineación oficial del equipo 'Thornfield Lions' en el partido 2 - 2 Jim GP Alineación oficial del equipo 'Jim GP' en el partido
0 - 1 Leopold Fabianowicz (4')
0 - 2 Arthit Sansombat (30')
Silvino Lima (31') 1 - 2
Francesco Budroni (34') 2 - 2
Thornfield Lions Alineación oficial del equipo 'Thornfield Lions' en el partido 2 - 2 Jim GP Alineación oficial del equipo 'Jim GP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Thornfield Lions Alineación oficial del equipo 'Thornfield Lions' en el partido 1 - 2 Jim GP Alineación oficial del equipo 'Jim GP' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,3 % 52,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thornfield Lions

Goles Goles

  • 116 Minuto 31 (Gol evento especial rápido + pase): Khaled Hares va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Silvino Lima, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.
  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els jugadors del Thornfield amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 34, deixant Francesco Budroni en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Thornfield va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Silvino Lima, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 el Thornfield va posar setge sobre la defensa central visitant però en Adrian Tudoroiu no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Francesco Budroni! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Jim GP

Goles Goles

  • 170 Minuto 4 (Gol de falta): Al minut 4, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Leopold Fabianowicz posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al 30 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Jim augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Arthit Sansombat es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Kenny De Cremer de Jim, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, el Jim va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Leopold Fabianowicz s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Jim va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Leopold Fabianowicz va sortir per sobre el travesser.
  • 284 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Jim, Leopold Fabianowicz va fallar un penal al minut 32, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Leopold Fabianowicz, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 74 però la pilota va sortir lleugerament desviada.