Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jim GP (311645) - FC Bostjalona (314295) » 659712330: T63/J12/IV

Liga 659712330 Información oficial sobre el partido 659712330 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / IV.36 (3459)

Jim GP Alineación oficial del equipo 'Jim GP' en el partido 3 - 2 FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido
0 - 1 Aitor Narrubitza (37')
Johann Weinberger (51') 1 - 1
Johann Weinberger (69') 2 - 1
Kenny De Cremer (79') 3 - 1
3 - 2 Vitorino Faria Almeida (85')
Jim GP Alineación oficial del equipo 'Jim GP' en el partido 3 - 2 FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jim GP Alineación oficial del equipo 'Jim GP' en el partido 0 - 3 FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido
Tiene bastante suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jim GP

Goles Goles

  • 186 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Jim va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Johann Weinberger rematés de volea a la xarxa. El 1 - 1 pujava al marcador al minut 51.
  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Leopold Fabianowicz sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Johann Weinberger que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 79 minuts quan Kenny De Cremer va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 1 per a Jim.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Javier Lombardero del Jim ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Johann Weinberger una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Sigfinnur Hjartarson va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Jim va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Javier Lombardero, però el porter rival va fer una gran aturada.

FC Bostjalona

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Aitor Narrubitza que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Bostjalona.
  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 85, el jugador visitant Vitorino Faria Almeida va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Bostjalona va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Pierre Villain va quedar-se sol davant el porter Llucià Malats, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bostjalona que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jaime Gil de Borja, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Eduardo Ramos García, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 50 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Bostjalona va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Lino Baldomar va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Lino Baldomar la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Bostjalona havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 Ferran Orriols va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Llucià Malats va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.