Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EIBARTARRAK FT (794120) - La Barrilla (990632) » 659712327: T63/J12/IV

Liga 659712327 Información oficial sobre el partido 659712327 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / IV.36 (3459)

Velarde FS Returns Alineación oficial del equipo 'Velarde FS Returns' en el partido 4 - 2 La Barrilla Alineación oficial del equipo 'La Barrilla' en el partido
Ignacy Mańko (9') 1 - 0
Tobias Moser (20') 2 - 0
2 - 1 Alexander Foteev (26')
2 - 2 Atıf Tırpan (44')
Winda Kiptanui (80') 3 - 2
Winda Kiptanui (81') 4 - 2
Velarde FS Returns Alineación oficial del equipo 'Velarde FS Returns' en el partido 4 - 2 La Barrilla Alineación oficial del equipo 'La Barrilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Velarde FS Returns Alineación oficial del equipo 'Velarde FS Returns' en el partido 4 - 1 La Barrilla Alineación oficial del equipo 'La Barrilla' en el partido
Tiene un resultado normal 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Velarde FS Returns

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 els aficionats van embogir quan en Ignacy Mańko va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Velarde.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Velarde va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Tobias Moser des de dins de l'àrea.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Winda Kiptanui de Velarde va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Winda Kiptanui va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El Velarde ho intentava per la dreta per mitjà de Winda Kiptanui, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Winda Kiptanui va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Velarde per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 58, quan Jesus Pereira Reis va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Winda Kiptanui una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Juancho Fontauret va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juancho Fontauret al minut 87 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ignacy Mańko va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Norbert D'Elia de Velarde la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Winda Kiptanui de Velarde va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

La Barrilla

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per José Ramón Espés el va rematar Alexander Foteev amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Barrilla sabia com jugar al contraatac, i al minut 44, Atıf Tırpan va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Barrilla, l'equip va recuperar la pilota al minut 59 i va contraatacar. En Valentín Vuelta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Barrilla que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Cristi Răducă, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barrilla va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Knut Grøva va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Valentín Vuelta de Barrilla es va guanyar la targeta groga merescudament.