Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EIBARTARRAK FT (794120) - Legazpi (798078) » 659712319: T63/J10/IV

Liga 659712319 Información oficial sobre el partido 659712319 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / IV.36 (3459)

Velarde FS Returns Alineación oficial del equipo 'Velarde FS Returns' en el partido 1 - 0 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
Jesus Pereira Reis (78') 1 - 0
Velarde FS Returns Alineación oficial del equipo 'Velarde FS Returns' en el partido 1 - 0 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Velarde FS Returns Alineación oficial del equipo 'Velarde FS Returns' en el partido 1 - 2 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
Tiene un resultado normal 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,2 % 68,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Velarde FS Returns

Goles Goles

  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jesus Pereira Reis, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22, Winda Kiptanui arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Legazpi

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Froilán Borrajeiros, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 11 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Tor Hårstad va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Joachim Milczuk, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Florentino Muñoz Franco que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 58, quan en Felicio Siaba va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 235 Minuto 62 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Froilán Borrajeiros, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Legazpi va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 69, quan Felicio Siaba va quedar-se sol davant el porter Joachim Milczuk, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Legazpi que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Luis Olmedo Bazán, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.