Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Thornfield Lions (993316) - Legazpi (798078) » 659712313: T63/J8/IV

Liga 659712313 Información oficial sobre el partido 659712313 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / IV.36 (3459)

Thornfield Lions Alineación oficial del equipo 'Thornfield Lions' en el partido 3 - 1 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
0 - 1 Hardo Kurzwernhart (16')
Francesco Budroni (23') 1 - 1
Francesco Budroni (59') 2 - 1
Khaled Hares (80') 3 - 1
Thornfield Lions Alineación oficial del equipo 'Thornfield Lions' en el partido 3 - 1 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Thornfield Lions Alineación oficial del equipo 'Thornfield Lions' en el partido 2 - 0 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thornfield Lions

Goles Goles

  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Thornfield equilibrava la balança al minut 23. En Francesco Budroni, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): Thornfield s'avançava al marcador al minut 59, després d'un rebot que va caçar en Francesco Budroni per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 80 minuts de joc, Khaled Hares, corrent com un esperitat, superà primer Jorge Manzaneda per velocitat, i després el porter posant el 3 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): Amb 15 minuts disputats, Silvino Lima gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Bernard Bristot va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Thornfield va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Silvino Lima va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): Al minut 30, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Khaled Hares quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Thornfield va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Francesco Budroni ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Silvino Lima, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Silvino Lima. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Legazpi

Goles Goles

  • 143 Minuto 16 (Gol de contra por la derecha): El jugador Hardo Kurzwernhart de Legazpi es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Legazpi van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 31 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Luis Olmedo Bazán, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Froilán Borrajeiros va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Gironda de Legazpi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.