Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Bostjalona (314295) - Jim GP (311645) » 659712291: T63/J3/IV

Liga 659712291 Información oficial sobre el partido 659712291 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / IV.36 (3459)

FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido 3 - 0 Jim GP Alineación oficial del equipo 'Jim GP' en el partido
Ferran Orriols (32') 1 - 0
Ferran Orriols (72') 2 - 0
Tareq Al-Kaabi (76') 3 - 0
FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido 3 - 0 Jim GP Alineación oficial del equipo 'Jim GP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido 2 - 0 Jim GP Alineación oficial del equipo 'Jim GP' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bostjalona

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ferran Orriols ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Bostjalona es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Bostjalona va aconseguir el 2 - 0 quan Ferran Orriols va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Tareq Al-Kaabi va incrementar l'avantatge de Bostjalona amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Bostjalona va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jaime Gil de Borja va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Llucià Malats.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Aitor Narrubitza va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pierre Villain va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Llucià Malats va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pierre Villain. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 207 Minuto 71 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Lino Baldomar va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Jim GP

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Jim va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sigfinnur Hjartarson va desviar el xut final de Kenny De Cremer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 240 Minuto 6 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Jim sortien al contraatac. La falta llançada per Leopold Fabianowicz va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Jim va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de David Ilumberri va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): El Jim va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 69, però en Javier Lombardero va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Talib Al Hammar de Jim amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.