Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Bostjalona (314295) - Legazpi (798078) » 659712283: T63/J1/IV

Liga 659712283 Información oficial sobre el partido 659712283 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / IV.36 (3459)

FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido 0 - 1 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
0 - 1 Manuel Pla (35')
FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido 0 - 1 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido 1 - 0 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bostjalona

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Bostjalona va estar a punt de posar-se per davant al minut 6 però Pierre Villain va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jaime Gil de Borja va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Bernard Bristot va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Tareq Al-Kaabi hauria d'haver estat gol al minut 38 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 215 Minuto 57 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Pierre Villain va intentar anar-se'n per velocitat al minut 57 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 el Bostjalona va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jaime Gil de Borja no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Bostjalona Jaime Gil de Borja quasi va assolir l'empat al minut 86 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 215 Minuto 88 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Pierre Villain va superar els defenses rivals per velocitat al minut 88 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 89 minuts, en Ferran Orriols no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Jaime Gil de Borja va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 89, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Legazpi

Goles Goles

  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): Legazpi sabia com jugar al contraatac, i al minut 35, Manuel Pla va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Legazpi, l'equip va recuperar la pilota al minut 17 i va contraatacar. En Jorge Manzaneda va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Legazpi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Florentino Muñoz Franco, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Legazpi va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hardo Kurzwernhart va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Enrique Gomila va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Manzaneda.