Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estoy to ciego F.C. (121638) - Las Isidras y los Silvios (1597271) » 659712271: T63/J11/IV

Liga 659712271 Información oficial sobre el partido 659712271 en Hattrick

15.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / IV.35 (3458)

Estoy to ciego F.C. Alineación oficial del equipo 'Estoy to ciego F.C.' en el partido 2 - 0 Las Isidras y los Silvios Alineación oficial del equipo 'Las Isidras y los Silvios' en el partido
Asier Martín de Armas (41') 1 - 0
José Robledal (51') 2 - 0
Estoy to ciego F.C. Alineación oficial del equipo 'Estoy to ciego F.C.' en el partido 2 - 0 Las Isidras y los Silvios Alineación oficial del equipo 'Las Isidras y los Silvios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Estoy to ciego F.C. Alineación oficial del equipo 'Estoy to ciego F.C.' en el partido 6 - 1 Las Isidras y los Silvios Alineación oficial del equipo 'Las Isidras y los Silvios' en el partido
Es un cenizo 5.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estoy to ciego F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 els aficionats van embogir quan en Asier Martín de Armas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Estoy.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Estoy pel centre va donar un gran resultat: el gol de José Robledal va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Estoy va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ingolf Laig en un 1 contra 1 amb el porter Raphaël Durou, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després 苏 (Su) 贵强 (Guiqiang) de Estoy va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 207 Minuto 47 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Estoy va ser a punt de marcar al minut 47, quan el seu jugador Alexey Khalilov va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 230 Minuto 61 (Ocasión de falta): Al minut 61, Niklas Nellemann gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Las Isidras y los Silvios

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 10 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 10 en Óscar Guillén de Fitero ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Juan Carlos Marzo el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 205 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Aitame Victorio era fer passades de llarga distància. Al minut 26 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Juan Carlos Marzo però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Vanja Vujačić que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vanja Vujačić de Isidras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.